Kategorier

Snabb leverans leksaker

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Fler och fler butiker som säljer leksaker finns nu på nätet – här kan du se vilka hemsidor som erbjuder snabba leveranser.

Fysiska leksaksbutiker är snart ett minne blott, och i takt med att leksaksjättarna bommar igen ökar istället antalet aktörer som säljer leksaker på nätet. Alla butiker försöker hitta sin nisch, och de har exempelvis valt att rikta in sig på att sälja leksaker av hög kvalitet eller till låga priser.

En annan konkurrensfaktor som blir allt viktigare är att kunna leverera sina varor snabbt. Allt fler butiker har numera snabba leveransalternativ som innebär att kunderna kan få sina varor på ett par dagar, eller i vissa fall redan samma dag.

Vad man räknar som snabb leverans är naturligtvis individuellt – här har vi valt att sammanställa en rad leksaksbutiker som har ett leveransalternativ som innebär en leveranstid på max tre arbetsdagar. De flesta butiker erbjuder dock flera olika leveransmetoder, för att du ska kunna hitta det alternativ som passar bäst för just din situation.

I vår sammanställning nedan har vi valt att presentera det snabbaste alternativet som respektive butik kan erbjuda. Något som är värt att tänka på är dock att det snabbaste alternativet i vissa fall endast är tillgängligt i utvalda städer. Detta gäller främst de butiker som har samma dag-leverans – något som i de flesta fall endast gäller i Stockholm. Att välja någon typ av expressleverans kan också ibland vara kopplat till en extra kostnad.

Butik

Tid

Kostnad

Babyland Samma dag Inget extra
Babyshop 1 - 2 arbetsdagar 49 kr
Hiko 1 - 3 arbetsdagar49 kr

Lekmer

1 - 2 arbetsdagar 49 kr
Stor & Liten Samma dag Inget extra

Uppgifterna om hur många dagar som den snabbaste leveransen tar är tagna direkt från butikernas egna sidor, och kan också variera exempelvis när det är extra högt tryck på butikerna.


Redaktionen
Handlasmart.se