Kategorier

Amazon.se

Eskilstuna, Sverige
Fri frakt över 229kr
Fri frakt över 229kr

Information om Amazon.se

Amazon.se har sedan 2020 etablerat sig i Sverige och har även ett eget lager i Eskilstuna. Amazon är världens största butik på nätet.

Bra att veta som ny på Amazon.se

 • Amazons butik är uppbyggd så att andra företag också får sälja produkter via deras sajt. När du hittar en produkt kan det därför stå att den säljs av antingen Amazon eller ett annat företag i Sverige eller utomlands. Du som konsument betalar alltid på Amazons hemsida.
 • När du handlar från Amazon.se kan dina varor skickas från Sverige, Tyskland eller annat land. Var det skickas ifrån samt beräknad leveranstid framgår på sajten.
 • Amazon erbjuder inte samma dag-leverans i Sverige (ännu iallafall) som de gör i USA.
 • Amazon är väldigt stora i exempelvis Tyskland och många av produkterna som säljs där finns även tillgängliga på Amazon.se. Därför finns både ett rikt och unikt sortiment men även lite konstiga översättningar ibland.
 • Amazon Prime finns ännu inte i Sverige.

När du köper en produkt från Amazon.se kommer det ske på något av följande vis:

 • Din produkt säljs av Amazon och skickas från ett Amazon-lager.
 • Eller: Din produkt säljs av en marketplace-säljare och skickas från ett Amazons lager.
 • Eller: Din produkt säljs och skickas från en marketplace-säljare.

En marketplace-säljare är ett annat företag som använder Amazons plattform för att sälja sina produkter. De kan ha ett eget lager eller använda Amazons lager. Vilket sätt som används av precis det du tänker köpa framgår på produktsidan.

Amazon Prime

Amazon Prime är ett medlemskap på Amazon där du genom att betala en månadskostnad bland annat får fri frakt och snabba leveranser. Den finns i bland annat USA och Tyskland men inte Sverige ännu. Amazon Prime kan lätt förväxlas med deras streamingtjänst som heter Prime Video.

Besök Amazon.se Besök Amazon.se

  Amazon.se leveranssätt

  Vi har ännu inte sammanställt informationen om leveranssätt

  Amazon.se betalningsalternativ

  Vi har ännu inte sammanställt betalningsalternativen

  Amazon.se support

  Vi har ännu inte sammanställt supportmetoderna

  Amazon.se returhantering

  Amazon har ett mycket gott rykte från hemlandet USA just vad gäller deras kundtjänst. Vi på Handlasmart.se har ännu inte gjort någon returhantering för att se hur de står sig mot standarden vi är van vid i Sverige.

  Amazon.se lager

  Amazon.se har sitt svenska lager i Eskilstuna. Beroende på vad du beställer kan dina varor skickas härifrån. I tyskland finns ytterligare nio lager.