Kategorier

Cervera

Stockholm, Sverige

Information om Cervera

Cervera erbjuder fyra olika leveransalternativ, samt möjlighet att hämta produkten direkt i butik. 

Besök Cervera Besök Cervera

Vi har inte hunnit prova beställa något från detta företag ännu men när vi har gjort det kommer vi att lägga upp en bild på paketet här.

Cervera leveranssätt

Ombud
1-4
Dagar
Ombud
1-4
Dagar
Hämtas i butik
0-1
Dagar
Hemleverans
1-3
Dagar
Hemleverans
1-3
Dagar

Cervera betalningsalternativ

Faktura
14 dagars faktura via Klarna
Direkt-/delbetalning
Erbjuds via Klarna
Kortbetalning
Visa/Mastercard/American Express

Cervera support

Du kan maila kundservice@cervera.se om du har frågor eller funderingar.
Ring mån 11.00-15.00, tis-fre 09.00-15.00.
Cervera erbjuder ingen chattsupport.

Cervera returhantering

Om du vill returnera en vara tar du kontakt med Cerveras kundservice för att få en retursedel och adressetikett. 

Cervera står för samtliga returkostnader om det rör sig om en godkänd reklamation eller ett garantiärende. I annat fall får du själv stå för kostnaden.

Cervera lager

Cerveras centrallager ligger i Arlandastad, precis utanför Arlanda flygplats.

Cervera omsättning

919 Mkr (2019)

Företagsinformation

Cervera är Sveriges största butikskedja inom kök och inredning, och erbjuder kvalitativa produkter med fokus på just kök och hem. Företaget grundades 1987, och finns i dag både på nätet och i form av 74 fysiska butiker runt om i Sverige. Sedan ett par år tillbaka har man även en onlinebutik i Norge. Huvudkontoret är placerat i centrala Stockholm och företagets huvudlager ligger i Arlandastad, strax utanför Arlanda flygplats.

Cerveras utbud

Vad hittar man då hos Cervera? Deras produktsortiment är uppdelat på tre olika kategorier; servering, matlagning och inredningsdetaljer. Inom de olika kategorierna hittar du produkter från en rad olika varumärken. Några av de mest kända varumärken som erbjuds hos Cervera är Iittalla, Le Creuset, Rörstrand, Skultuna och Smeg. Cervera har ett brett produktsortiment i flera olika prisklasser. Bland annat säljer man stekpannor, kastruller, köksknivar, köksmaskiner, köksvågar, bestick och tallrikar. Dessutom finns här inredningsdetaljer som ljusstakar, belysning, hemtextilier och skulpturer. Cervera säljer även säsongsanpassade produkter, och har bland annat ett brett utbud av juldekorationer.

Cervera har även två egna varumärken i form av Anders Petter och Table Top Stories. Anders Petter erbjuder allt från grytor och kastruller till knivar, bestick och ugnsformar. Table Top Stories har i stället fokus på porslin, glas och inredningsdetaljer.

Ekonomi och ägande

Förra året omsatte Cervera Group närmare en miljard kronor, och omsättningen ligger på ungefär samma nivå som den har gjort de senaste fyra åren. Fram till för fyra år sedan ägdes Cervera av ICA-Gruppen. 2015 köptes man i stället av riskkapitalbolaget Accent Equity.

Klubb Cervera

Cervera har en medlemsklubb i form av Klubb Cervera. Som medlem får du bland annat förmåner som glas- och tallriksgaranti, samt 365 dagars öppet köp (övriga kunder får 100 dagars öppet köp). Det finns även särskilda medlemspriser och klubbdagar som kan innebära särskilt bra erbjudanden. Medlemskapet finns i fyra olika nivåer; Bas, Brons, Silver och Guld. Läs mer på Cerveras hemsida kring vad de olika nivåerna innebär.