Kategorier

Snabb leverans kläder

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Vill du köpa kläder från butiker med korta leveranstider? Kolla in vår sammanställning av butikerna som levererar snabbt.

För många är det numera viktigt att kunna få varor snabbt hem om man beställer dem online, och kläder är inget undantag. Fler och fler aktörer satsar på att erbjuda snabb- eller expressalternativ som gör att du kan få kläderna hem till dig på bara någon dag eller två – eller till och med samma dag!

Majoriteten av aktörerna på marknaden har flera leveransalternativ att välja mellan, oftast kan du hitta en redogörelse för dessa på varje butiks hemsida. I vår jämförelse har vi helt enkelt valt att ta med och jämföra deras snabbaste alternativ med varandra. Gränsen för vad som räknas som snabbt i det här fallet är att det ska vara max två vardagars leveranstid från det att beställningen är lagd till du får dina varor. I sammanställningen har vi även utgått från vad butikerna själva uppger att de har för leveranstider på sina hemsidor.

Vanligt är att expressalternativ och andra snabba leveranser inte är tillgängliga i hela landet, och att de kräver att beställningen sker före en viss tid på dagen. De flesta butikerna lägger även till en extra kostnad för snabba leveranser. Kolla in respektive butik om du vill ha särskild information om just dem!

Butik

Tid

Kostnad

AsosNästa vardag140 kr
Boozt1 - 2 vardagar Inget extra

Bubbleroom

Nästa vardag79 kr

Ellos

Nästa vardag69 kr
Gina Tricot 1 - 2 vardagarInget extra

Lindex

Nästa vardag49 kr
Nelly Nästa vardag59 kr
Stylepit 1 - 2 vardagar149 kr
Zalando 1 - 2 vardagar99 kr
Åhléns
Samma dag69 kr

Tänk på! Leveranstiderna som anges är vad butikerna i normala fall kan erbjuda sina kunder. Dock kan yttre påverkan som exempelvis extra högt tryck på verksamheterna göra att leveranstiderna ibland varierar.


Redaktionen
Handlasmart.se