Kategorier

Papertown

Kungsbacka, Sverige
Fri frakt vid köp över 299 kr.
Fri frakt vid köp över 299 kr.

Information om Papertown

Hos Paper Town får du gratis frakt om du handlar för minst 299 kronor. Leveranstiden ligger mellan en och tre dagar, beroende på var i landet du bor och hur högt tryck det är på beställningar för tillfället. 

Besök Papertown Besök Papertown

Vi har inte hunnit prova beställa något från detta företag ännu men när vi har gjort det kommer vi att lägga upp en bild på paketet här.

Papertown leveranssätt

Hemleverans
1-3
Dagar

Papertown betalningsalternativ

Kortbetalning
Visa/Mastercard/American Express
Faktura
14 dagars faktura via Klarna
Paypal
Paypal erbjuds som betalningsalternativ

Papertown support

Du kan maila [email protected] om du har några frågor eller funderingar.
Ring mån-fre 09.00-17.00.
Paper Town erbjuder ingen chattsupport.

Papertown returhantering

Retur till Paper Town sker på egen bekostnad. Om du byter en produkt betalar Paper Town den nya frakten från deras lager och hem till dig. 

Papertown lager

Paper Town har sitt lager och kontor i Kungsbacka. 

Papertown omsättning

2,6 Mkr (2019)

Företagsinformation

Paper Town är ett svenskt företag med visionen att skapa unika motiv för ditt hem. Hos Paper Town hittar du såväl fotomotiv som digital drawings, och förutom de egna motiven finns också fotomotiv av internationella fotografer. Paper Towns produkter säljs i Sverige, Norge och Danmark.

Paper Town startade sin verksamhet 2017, och sedan 2018 öppnade man även sin grossistverksamhet. Både kontor och lager ligger i Kungsbacka. Alla posters som beställs från Paper Town trycks på matt premiumpapper, och all tryckning sker i Sverige.

Köpvillkor

Om du handlar för minst 299 kronor från Paper Town blir frakten gratis. Leveranstiden ligger mellan en och tre dagar, och kan variera bland annat med var i landet du bor. Paper Town erbjuder flera olika betalningsalternativ, bland annat kortbetalning och fakturabetalning via Klarna.