Kategorier

MediaMarkt

Inglostadt, Tyskland
Fri frakt över 500 kr vid köp online.
Fri frakt över 500 kr vid köp online.

Information om MediaMarkt

MediaMarkt erbjuder fri frakt vid köp över 500 kronor, detta gäller när du handlar online.

Leveranstiden som anges nedan kan variera beroende på var i landet du bor eller hög efterfrågan. 

Besök MediaMarkt Besök MediaMarkt

Vi har inte hunnit prova beställa något från detta företag ännu men när vi har gjort det kommer vi att lägga upp en bild på paketet här.

MediaMarkt leveranssätt

Ombud (varor upp till 20 kilo)
1-2
Dagar
Hämtas i varuhus/lagershop samma dag
Samma dag
Hemleverans (varor över 20 kilo)
3-5
Dagar

MediaMarkt betalningsalternativ

Kortbetalning
Visa/Mastercard/American Express/Eurocard
Internetbank
Handelsbanken, Nordea, Swedbank
Faktura
14 dagars faktura från Klarna
Delbetalning
Med Mastercard via Santander Consumer Bank, upp till 24 månader
Presentkort
Köps i butik eller online

MediaMarkt support

Mail besvaras normalt inom 24 timmar. Du kan använda ett formulär som finns på hemsidan.
Telefonsupport helgfria vardagar, mån-fre, 09:00-18:00.

MediaMarkt returhantering

Som kund hos MediaMarkt har du alltid 30 dagars öppet köp, vid online köp gäller 30 dagar från det att du mottagit produkten. Du kan returnera din produkt i närmaste MediaMarkt-varuhus genom att ta med produkten med tillhörande kvitto. Du kan även skicka varan i originalkartong, retursedel finns i det paket som du fick. Originalkartongen ska placeras i ytterligare en skyddande kartong med skyddande material inuti. Kontakta MediaMarkts kundtjänst om du har fler funderingar.

MediaMarkt lager

MediaMarkts robotiserade centrallager ligger i Arlandastad, precis utanför Arlanda flygplats. 

MediaMarkt omsättning

5,1 Mdkr (2019)

Företagsinformation

MediaMarkt är en tysk hemelektronik-kedja vars strategi är att hålla priserna nere genom personlig service och stora volymer. På så sätt kan de erbjuda ett stort utbud av hemelektronik och andra relaterade tjänster. De har varuhus i 14 olika länder, däribland Sverige som fick sitt första MediaMarkt-varuhus 2006 i Stockholm.

Historia

MediaMarkt grundades i München, Tyskland, under slutet på 70-talet. Fyra entreprenörer var trötta på att tillgänglighet på hemelektronik var undermålig, dessutom var priserna höga. De bestämde sig för att rita om kartan över hur handel kan se ut, med ett brett produktutbud med små marginaler för att kunna hålla ner priserna mot kund. Idag finns MediaMarkt i 14 länder, med över 750 varuhus.

Utbud

MediaMarkt har ett mycket brett sortiment av varumärken där de största och vanligaste märkena finns representerade, men även mindre varumärken däribland deras egna: OK, PEAK, ISY och KOENIC.

På MediaMarkt säljs bland annat produkter inom telefoni, TV, datorer och gaming. Men även kategorier som personvård, foto, hem och hushåll finns att hitta i deras utbud. Du kan köpa allt från skönhetsprodukter och högtalare till drönare och produkter till det smarta hemmet.

Ekonomi

MediaMarkt ingår i tyska Ceconomy och styrs genom MediaMarktSaturn Retail Group, där ingår även Saturn som också är en känd elektronikkedja. Mellan åren 2018 och 2019 omsatte Ceconomy 21,5 miljarder euro.

Medlemskap

Alla privatpersoner som är över 18 år och bosatta i Sverige kan bli medlemmar hos MediaMarkt. Som medlem i MediaMarkt Club får du olika förmåner och unika erbjudanden. Att bli medlem är kostnadsfritt och din legitimation fungerar som medlemsbevis i kassan. När du handlar online behöver du logga in som klubbmedlem för att köpet ska registreras. Som medlem får du:

  • 100 kronor i välkomstrabatt
  • Digitala kvitton
  • Unika erbjudanden
  • Nyhetsbrev

Medlemskapet har ingen bindningstid så du kan när som helst säga upp medlemskapet, antingen på hemsidan eller via mail. Uppge klubbkortsnumret i mailet.